Plăci extrudate

Placile extrudate au in prezent o aplicatie destul de larga, regasindu-se sub o varietate de forme. Printre cele mai populare tipuri de placi extrudate se numara placile PMMA, placi extrudate care au fost un inlocuitor excelent al sticlei pentru mai multe decenii si pana in prezent. Placile extrudate acrilice se pot taia, gauri sau frez cu utilaje deja uzuale. Mai mult decat atat, acestea pot fi termoformate, se pot indoi la cald si se serigrafiaza, avand astfel o arie larga de intrebuintari. Descopera in ofera noastra de furnizor si producator de placi extrudate o gama larga de produse de calitate, concepute special pentru proiectele tale importante.

Intrebari frecvente:

Suntem un producator si furnizor de placi extrudate si depunem eforturi sustinute pentru a veni in intampinarea ta cu o gama cat mai larga de produse. In portofoliul nostru poti descoperi diferite tipuri de placi extrudate precum: placi A.B.S, PMMA (Plexiglas), policarbonat celular si policarbonat compact. Toate produsele noastre respecta pe deplin standardele calitative impuse, pentru ca ne dorim sa obtii cele mai bune rezultate in oricare dintre proiectele tale.

Placile extrudate alcatuiesc o intreaga gama de produse, fiecare dintre ele avand o utilitate destul de extinsa. Spre exemplu, printre cele mai populare tipuri de placi extrudate se numara si plexiglas. Aceste placi extrudate se fac remarcate printr-o transparenta mult mai mare si o greutate mai redusa decat sticla, fiind ideala intr-o varietate de aplicatii. Spre exemplu, plexigas este utilizat in prezent la carlinga avioanelor, dar si ca protectie in cazul unor utiliaje. In ceea ce priveste rezistenta la impact si socuri, o alegere mult mai potrivita este policarbonatul compact.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top