Piscine

O piscina nu reprezinta doar un mod distractiv de a te relaxa, ci si un loc unde se pot crea momente deosebite alaturi de cei dragi. Suntem un producator si furnizor de piscine, astfel ca in oferta noastra veti putea descoperi o gama larga modele avand in diferite dimensiuni si functii potrivite pentru toate nevoile.
Datorita unui proces de cercetare, dezvoltare tehnologica si introducere in fluxul de productie a echipamentelor necesare, care a durat peste 4 ani, compania produce si termoformeaza in premiera in unitatile proprii, placi extrudate care depăsesc latimea de 2,5 metri, respectiv la o latime de 4,10 metri si termoformarea la o masa de lucru maximala de 4x12metri (lxL) – potrivite pentru minipiscine si piscine .
Piscinele realizate din placi acrilice sunt mult mai durabile decat produsele realizate din poliesteri armati cu fibra de sticla. Sansa ca un produs realizat din acril sa se ciopleasca, sa se crape sau sa se estompeze este mult mai mica, acestea neprezentand goluri in material si rezistand la osmoza, in raport cu produsele realizate din fibra de sticla care, in timp se pot estompa, crapa si zgaria. Capacitatea de extrudare si termoformare a placilor acrilice la dimensiunile aratate mai sus, este una care deschide piata unor produse realizate din acril termoformat, la astfel de dimensiuni.

Intrebari frecvente:

Pentru a avea parte mereu de un mediu complet curat, este important ca procesul de intretinere al unei piscine sa fie executat in mod corect. Vestea buna este aceea ca intretinerea unei piscine se poate face cu usurinta avand in vedere ca ele dispun de filtre speciale care curata apa in mod constant. Pe langa acest lucru, este recomandat sa ai intotdeauna la indemana solutii de curatare special concepute pentru piscine si sa nu permiti niciodata murdariei sa se depuna. Folosirea unui aspirator special reprezinta o cale foarte practica prin care poti mentine o piscina curata pe intreg parcursul sezonului estival.

Decizia de a avea propria piscina ar trebui insotita si de stabilirea unor nevoi si a unor criterii de selectie cat mai stricte. Constructia unei piscine implica diferite costuri ce trebuie optimizate corect, de aceea noi recomandam ca in procesul de selectie sa se tina cont de: forma piscinei, dimensiune, numar de persoane care o vor utiliza si material de constructie. Pentru ca suntem un furnizor si producator de piscine, punem mare pret pe calitatea produselor noastre, de aceea te asteptam sa descoperi in portofoliul nostru modele deosebite de piscine, concepute special pentru a rezista cu brio factorilor de mediu nefavorabili si pentru a acoperi oricare dintre nevoile tale in materie de relaxare, confort si distractie.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top