Cabine, paravane duş, prag cabina dus

Gama de cabine, paravane dus si prag cabine de dus West este disponibila in 16 modele si o multitudine de posibilitati de combinare a unor elemente de structura, de culoare si montare, cu sisteme de acces si deschidere diferite si potrivite pentru o diversitate de spatii.
Disponibile in dimensiuni diferite incepand de la 80cmx100 cm pana la 180cmx100cm si inaltime 190cm/200cm, in forme diferite – rectangulare, semirotunde, asimetrice, paravane de dus de tip walk-in ori cu posibilitate de amplasare pe cada – dar si modele de cabine de dus prevazute cu sistem de hidromasaj si panouri de control cu radio, produsele West pot deveni alegerea potrivita pentru orice baie, ofertanta sau mai putin ofertanta din punct de vedere al spatiului. Cu elemente de structura ce asigura etanseitatea dorita, posibilitati diferite pentru sistemele de deschidere a usilor, dar si a celor de reglare a profilelor de perete, acestea din urma disponibile in culori diferite – cromat si negru – si accesorii diverse, produsele din gama de cabine si paravane de dus West au peretii din sticla securizata cu tratare anticalcar disponibila in variantele de culoare transparent, fumuriu ori degradé si dimensiuni de grosime intre 5mm-8mm. Suntem un furnizor si producator de paravane de dus, cabine de dus si praguri pentru cabina de dus care intelege pe deplin cat de importanta este calitatea, detaliu ce poate fi observat in toata gama noastra de produse.

Intrebari frecvente:

Indiferent daca vei opta pentru cabine sau pentru clasicele cazi, investitia in diferite accesori este uneori necesara pentru un plus de estetica si confort. Spre exemplu, in situatia unei cabine, vei avea nevoie in mod cert de paravane pentru dus sau de un prag pentru cabina de dus, pentru ca sunt elemente componente ale acesteia. La West, un important producator si furnizor de cabine, paravane dus si praguri pentru cabina de dus, vei putea descoperi o gama larga de produse din aceasta categorie. Alege un design inovator si ofera-ti confortul pe care il meriti.

Pentru ca stim cat de importante sunt momentele de relaxare, la West am pregatit pentru tine o intreaga gama de cabine, paravane de dus si praguri pentru cabina, cu ajutorul carora sa iti transformi baia intr-un spatiu complet functional, din care sa nu lipseasca estetica. O baie moderna, adaptata celor mai noi tendinte presupune gasirea unui echilibru perfect intre toatele elementele, iar gama noastra de produse va poate ajuta sa obtineti rezultate cu adevarat incredibile.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top