În perioada 26-29 Octombrie a.c, West Co Impex va fi prezentă în calitate de expozant la cel mai important târg mondial pentru sectorul piscinelor şi saunelor – Aquanale ediţia 2021, organizat la Koln, Germania. Temele evenimentului acoperă sectoare dedicate piscinelor private pentru casă şi grădină, tehnologiilor pentru piscine, facilităţilor pentru piscinele publice, saună şi spa etc., în ediţia din 2019 a acestuia, evenimentul înregistrând pe parcursul celor 4 zile, peste 280 de expozanţi din 31 de ţări şi 28.000 de vizitatori naţionali şi internaţionali din 128 de ţări.

Compania va prezenta o premieră în domeniul piscinelor acrilice termoformate şi anume, prima piscină acrilică termoformată realizată de către companie în dimensiuni mari: până la 11,5 m lungime şi până la 3,7 m lăţime. Produsul va fi expus la standul companiei din cadrul evenimentului mondial alături de un alt model swimming spa realizat tot prin extrudarea şi termoformarea acrilului.

Premiera amintită, surprinsă şi în seria Discovery Channel – How it’s made!, se datorează unui proces de cercetare, dezvoltare tehnologică şi introducere în fluxul de producţie a echipamentelor necesare, care a durat peste 4 ani, compania producând şi termoformând în unităţile proprii, plăci extrudate la o lăţime maximă de 4,1m (faţă de maximul de până acum de 2,5 m lăţime) şi termoformarea acestora la o masă de lucru maximală de 4x12metri (lxL).

Produsele realizate din plăci acrilice sunt mult mai durabile decât produsele realizate din poliesteri armaţi cu fibră de sticlă, acestea neprezentând goluri în material şi rezistând la osmoză. Plăcute la atingere, suprafeţele din acril, fiind în mod natural nonporoase, conferă produselor realizate din acest material culoare şi strălucire în timp, fiind rezistente la UV.

Astfel, capacitatea de extrudare şi termoformare a plăcilor acrilice la dimensiunile arătate mai sus (lăţime de 4,10 m şi o masă de lucru maximală de termoformare de 4x12m -lxL) dezvoltată de companie, este una care deschide piaţa unor produse realizate din acril termoformat, la astfel de dimensiuni.

West Co Impex este o companie cu capital 100% românesc producătoare de obiecte sanitare şi wellness situată în judeţul Sălaj, România. Cu un capital uman ce numără aproape 200 de profesionişti, 4 baze şi unităţi de producţie situate pe o suprafaţă cumulată de peste 62.000 mp, West Co Impex continuă să evolueze şi să investească în echipele sale, în echipamente şi tehnologii moderne, în aşa fel încât gamele de produse ale companiei – căzi de baie şi cabine/paravane de duş, spa şi piscine acrilice termoformate, produse industriale (fose septice şi toalete ecologice) ori plăci extrudate, pentru a aminti doar câteva dintre produsele de top cu care se identifică compania, situează West Co Impex ca lider în industria de profil.

Detalii:

https://ro-ro.facebook.com/WestCoImpex/[email protected]