Cădiţe de duş

West este un producator si furnizor de cadite de dus moderne si clasice, adaptate pe deplin nevoilor tale si ale familiei. De cele mai multe ori, buna optimizare a spatiului din baie reprezinta o provocare majora, astfel ca un spatiu restrans impune gasirea unor solutii potrivite. In contextul dat, investitia in cadite de dus reprezinta o solutie practica si avantajoasa prin care poti utiliza intr-un mod inteligent spatiul din baie. In ofera noastra veti putea descoperi o varietate de modele de cadite de dus, concepute special pentru a se integra in orice stil de amenajare. Avand un design si o coloristica variata, gama de cadite de dus de la celebrul producator si furnizor West corespunde perfect nevoilor tale.


Sunt disponibile de asemenea, într-o varietate de forme – rectangulare, semirotunde, asimetrice – cu dimensiuni 70cmx70cmx16cm ori 150cmx100cmx 5-13cm şi în variante de culoare alb sau negru. Accesoriile sistemului de scurgere – sifonul ori rigola – sunt de asemenea disponibile.
Mai mult

Intrebari frecvente:

Caditele de dus sunt in general recomandate in baile care nu dispun de un spatiu generos, remarcandu-se indeosebi prin minimalism si dimensiuni reduse. Acest lucru nu inseamna insa ca nu vei putea integra perfect cadite de dus intr-o baie moderna, care dispune de un spatiu generos. Cabinele de dus si mai ales cazile de baie clasice, necesita un spatiu de instalare mai mare, lucru de care nu orice baie dispune. Cu cat vei amenaja mai inteligent spatiul din baie, cu atat vei avea multe posibilitati prin care sa oferi baii tale un suflu nou, o imagine moderna din care sa nu lipseasca confortul. Pentru ca suntem un furnizor si producator de cadite de dus si intelegem pe deplin nevoia de a avea cat mai mult spatiu, am pregatit pentru tine o intreaga gama de cadite de dus.

Pentru a face o alegere potrivita in ceea ce priveste practicele cadite de dus, este recomandat sa tii cont de cateva aspecte de baza. Printre acestea, cele mai importante criterii de selectie la care iti recomandam sa recurgi sunt: culoarea, dimensiunea, materialul de constructie si bugetul disponibil. Daca te afli in cautarea unor cadite de dus adaptate pe deplin exigentelor tale, suntem un producator si furnizor de cadite de dus care iti putem oferi solutii optime pentru orice tip de baie si stil de amenajare.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top